faqe_kreu_bg

Hang Tags

  • Shërbimi i etiketave të shtypura me porosi

    Shërbimi i etiketave të shtypura me porosi

    Menaxhimi i çantave është një nga artikujt më të mëdhenj me të cilët merret çdo ditë një linjë ajrore, e cila është bërë më e thjeshtë me shumëllojshmërinë e madhe të etiketave të varura të linjave ajrore të Itech Labels.Ne mund të krijojmë etiketa unike, të printuara me porosi, të cilat do ta bëjnë biznesin tuaj të spikatur dhe do të lejojnë që të gjitha pronat të mirëmbahen siç duhet brenda aeroportit.Përveç kësaj, etiketat tona të linjës ajrore janë fleksibël dhe të qëndrueshme për t'i bërë ballë udhëtimit përmes sistemeve të mekanizuara të bagazheve të aeroportit.